maandag 13 januari 2014

Snel kaartje.....

Ik heb helaas niet zo heel veel tijd om te knutselen, maar daar komt hopelijk weer snel verandering in.
Onze poes Witje is ziek, heeft het erg benauwd, ze heeft al een antibiotica kuur achter de rug, maar dat heeft niet geholpen. Waarschijnlijk heeft ze een poliep in haar keel, ze gaan haar morgen onder narcose brengen en kijken wat de oorzaak is. Ze heeft het zo benauwd, ze loopt de hele dag te roggelen, zo zielig. Dus ze heeft gewoon wat extra aandacht nodig. Ik hoop dat het allemaal goed gaat morgen, want ze is ook een hart patientje......

Tussendoor even een snel kaartje gemaakt met mallen van Marianne Design.


Ik heb alleen creme kleurig cardstock gebruikt, de mallen van Marianne Design, een stempel (weet zo snel het merk niet) en wat creme kleurige bloemetjes erbij. Ik moet zeggen dat hij er in het echt mooier uit ziet dan op de foto.

Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties.

Liefs,
Nicole

3 reacties :

Aletta zei

Hoi Nicole,
Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog.
Ik ben ook gelijk maar volger van jouw blog geworden.
Door tijdgebrek laat ik weinig reacties achter maar ik bewonder van alle blogs die ik volg al t moois wat er op komt te staan.
Ik vind de luierfiets geweldig !!!
Groetjes Aletta en tot blogs...

Irene zei

Hi Nicole,

Ik dacht bij het zien van dat blonde koppie "wie is dit???" haha.wel iets anders dan dat vorige poppetje van je en ik ben blij dat je weer gewoon te volgen bent want met dat ander kan ik helemaal niets!!!!
Is het huis verkocht of hebben jullie het opgegeven??? Je hebt leuke kaartjes gemaakt maar nu even andere zorgen lees ik, sterkte!!

xx Irene
PS: zie dat je woordverificaie aan hebt staan.......zou je die aub weg willen halen, zoooo vervelend!!!!!!!

Nicole zei

Hoi Irene,

Ik heb mijn woordverificatie uitgezet hoor! Bedankt voor de tip (dacht dat hij uit stond). Ons huis is helaas nog niet verkocht, staat alleen nog niet op mijn blog, maar nog wel gewoon op Funda. Met Witje gaat het nog steeds niet goed, ze zit nu aan de Dr. Vogel tabletjes, want de dierenarts heeft na de narcose niets kunnen vinden wat er nu aan de hand is.

Groetjes,
Nicole

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie wilt achterlaten!
Ik lees jullie berichtjes altijd met veel plezier.

Liefs,
Nicole